Locatie & Parcours

Het MTB Festival Spaarnwoude vindt plaats op en rondom de moutainbike route in Recreatiegebied Spaarnwoude. Dit gebied ligt centraal tussen Amsterdam, Hoofddorp en Haarlem.

Inschrijvingslocatie
Snowworld Amsterdam
Heuvelweg 6-8
1981 LV Velsen-Zuid

Parkeren
Parkeren kan op de aangegeven parkeerplaats voor Snowworld Amsterdam. Elke deelnemer mag 1 begeleider/toeschouwer meenemen. Het is niet toegestaan om tenten te plaatsen op de parkeerplaats. Er zijn dit jaar wegens de voorwaarden met covid-19 geen teamplaatsen beschikbaar.

Campers kunnen op de kampeerplaats geparkeerd worden. Hier mag je ‘s nachts verblijven. Let op: zorg dat je zelfvoorzienend bent, er zijn geen sanitaire voorzieningen, stroom etc. Kampeerplaats reserveren kan hier.

Parcours

Bovenstaand parcours (4,3 km) wordt gebruikt voor de 3 Nations Cup en de E-MTB Race. Klik op de afbeelding om de details van de route te zien en een GPX te downloaden (let op: de route kan nog iets wijzigen).

Voor de 3-uurs race zullen de extreme delen van bovenstaand parcours eruit gehaald worden en zal er een speciale wisselzone worden ingericht. Op het terrein wordt duidelijk aangegeven waar de teamleden van de 3-uurs race mogen wisselen.

Parcoursverkenning tijdens het weekend kan alleen op de aangegeven tijden gedaan worden. Deze zijn te vinden in het programma.

Horeca

Net naast de start/finish is het restaurant en terras van Snowworld te vinden. Hier kunt je even lekker bij tanken met een kopje koffie of een voedzame maaltijd.