3-uurs fun race

De uitdaging: Solo of in een team van maximaal 4 personen drie uur lang in estafette mountainbiken op het uitdagende parcours van Spaarnwoude! Drie uur lang het uiterste uit jezelf halen of met je team om de beurt een bijdrage leveren aan de teamprestatie. Je kan zelf je wisselstrategie en volgorde bepalen.

Elk team krijgt een bidon met transponder erin welke doorgegeven wordt bij het wisselen van team. Zorg er dus voor dat je een bidonhouder (extra) op je fiets hebt. Solisten mogen eventueel de transponder op hun voorvork monteren. Na afloop van de race lever je de bidon met transponder weer in bij de inschrijfbalie.

Op zaterdagavond is het mogelijk om met het hele team gezellig de wedstrijd na te bespreken onder het genot van een hapje en drankje. Voor de deelnemers en eventuele begeleiders staat er namelijk een maaltijd klaar in Snowworld. Dit bestaat uit een pastabuffet met Penne en/of Farfalle met 2 soorten saus ( waarvan 1 vegetarisch) en een lasagne. Daarbij een groene salade en zuurdesembrood. Vooraf inschrijven voor het pastabuffet kan voor €12,50 per persoon. Eventueel kan je ook ter plekke besluiten om aan te schuiven, dit kan voor €14,- per persoon. Inschrijven kan tegelijkertijd met je inschrijving voor de wedstrijd.

Categorieën:

  • Solo Heren
  • Solo Dames *
  • Team tot 4 personen
  • Damesteam tot 4 personen *
    * Bij minimaal 5 solisten/teams wordt er een apart damesklassement bijgehouden

Veiligheid

Elke deelnemer is verplicht een helm te dragen tijdens het evenement. Er is een EHBO-post op start/finish en ook op de route zal er EHBO beschikbaar zijn.